Καλωσήρθατε στο Globe Market!
επικοινωνία  |   2112150764

Τρόποι Αποστολής

Υπάρχουν τους παρακάτω τρόποι αποστολής που χρησιμοποιούμε και με τους οποίους μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελίας σας:

 

Παραλαβή από το κατάστημα

 

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας στη διεύθυνση

 

Globe Market

28ης Οκτωβρίου 170

TK 19006, Νέα Πέραμος

 

Με Κουριερ

 

Συνήθως μικρά σε όγκο και βάρος αντικείμενα παραδίδονται με εταιρεία κούριερ σε όλες τις περιοχές τις Ελλάδας (όπου καλύπτει το δίκτυο μεταφορών της εταιρείας). Το κόστος μεταφορικών αναφέρεται στο σύνολο της παραγγελίας κατά την ολοκλήρωσή της.

 

Με Μεταφορικές Εταιρείες

 

Συνήθως τα πιο μεγάλα σε όγκο και βάρος αντικείμενα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία. Η επιλογή της μεταφορικής εταιρείας μπορεί να γίνει είτε από τον πελάτη ή από την επιχείρηση Globe Market. Το κόστος μεταφορικών αναφέρεται στο σύνολο της παραγγελίας κατά την ολοκλήρωσή της. Για οποιάδηποτε διαφοροποίση στην παραγγελία (πχ μεταφόρτωση λόγω απομακρισμένης περιοχής), ο πελάτης θα ενημερώθει τηλεφωνικά πριν την εκτέλεση της.    

 

Έξοδα αποστολής

 

Για τις παραγγελίες σε συγκεκριμένες περιοχές εντός Αττικής η μεταφορά γίνεται με δικά μας, μέσω κουριερ ή μεταφορικής. Για τις παραγγελίες εκτός Αθηνών η μεταφορά γίνεται με κούριερ ή πρακτορεία μεταφορών  που θα επιλέξει ο πελάτης ή η Globe Market. Η δωρεάν μεταφορά ισχυει για συγκεκριμένες περιοχές του νομού Αττικής και βάση της αξίας της παραγγελίας. 

 

Για αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 2150764

Χρειάζεστε βοήθεια ...
Για οτιδήποτε χρειαστείτε επικοινωνήστε μαζί μας

τηλ. 211 2150764
Προσφορές. Προτάσεις. Νέα. Γραφτείτε στο newsletter μας!
ΕΓΓΡΑΦΗ

© Developed by Jetnet